Vianočné darčeky pre Putina a jeho odvážnych bohatierov

Zásobovanie na Ukrajine je komplikované

Sú tu Vianoce a Nový rok a s nimi aj tradícia obdarovávania rodiny a priateľov. Na Ukrajine momentálne už skoro dva roky trvá trojdňová špeciálna (ako inak) vojenská operácia, takže zásobovacie trasy sú pomerne komplikované a viaznu preto aj dodávky darčekov.

Ako dopravíme darčeky Putinovým bohatierom?

Našťastie v Chersonskej oblasti pôsobí špeciálna (ako inak) kuriérska spoločnosť, ktorá sa špecializuje na dodávky darčekov Putinovým bohatierom. Na dopravu cez frontovú líniu používa špeciálne (ako inak) transportné zariadenia. Problém je, že udatní bohatieri si zásielky si nepreberajú, resp. sa priam skrývajú pred kuriérmi. Naša kuriérska spoločnosť používa drony DJI Mavic 3T, ktorými presne identifikuje pozície udatných bohatierov a zásielky doručuje až priamo do ich postavení. Keďže tieto drony sú vybavené aj termálnou kamerou, nie je problém s doručovaním ani vo večerných a nočných hodinách.

Drony DJI Mavic 3T a zabezpečia dodávky darčekov Putinovým bohatierom

Jeden dron DJI Mavic 3T stojí 5.500 EUR. Nie je to málo, ale za dodávku darčekov pre Putinových bohatierov to určite stojí, čo poviete? Kuriérska spoločnosť ich momentálne potrebuje dva kusy, aby mohli zabezpečiť nepretržité dodávky darčekov.

https://www.donio.sk/vianocne-darceky-pre-putina

V mene jej zamestnancov vám už vopred ďakujeme!

Marcel a Jana